مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اخطار شرط بندی

امروز پیامی مبنی بر شماره کارت بنده است ام اس شد و گفته شد حساب شما شناسایی شده در قمارخانه های مجازی و در آخر گفته که کسایی که به صورت حرفه ای قمار میکردند 10 سال حبس قانون گذاری شده.
ولی روی صحبتش با من نبوده الان این پیام هشدار به حساب میاد چون من دو سه ماه هست دیگر وارد سایت های شرط بندی نشدم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان ابلاغ بعدی نیز متصور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حساب‌های بانکی شما توقیف نشده است این پیامک در حد هشدار است که در صورت تکرار از سوی شما، اعمال قانون خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تعداد دفعات شما کم است مبلغ شما کم است تعداد سال‌هایی که بازی کرده‌اید کم است جنبه تذکر دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به پیام فوق توجهی نکنید هرگونه پیامی از طریق سامانه ثنا و سرشمار عدل ایران معتبر است

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام.
در سایت های مربوطه شماره حساب خود ا حذف کرده و کلا دلیت اکانت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتملاست به دادستانی کل کشور معاونت فضای مجازی مراجعه کنید