مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اخطار شرط بندی

دارنده حساب بانکی به شماره
...
هویت شما از طریق سامانه هوشمند، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس به عنوان مجازات درنظر گرفته شده است.
آیا اخطار هست یا باید پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اخطار است و نیازی به پیگیری نیست.
توجه داشته باشید که بهتر است سامانه ثنا ثبت کنید
اگر مجدد وارد سایت شرط بندی شوید امکان تشکیل پرونده قضایی برای شما وجود دارد.