مشاوره حقوقی رایگان - شرطبندی

سلام من تو سایت شرطبندی بازی میکردم نمیدونستم جرمه و یک پیامک اخطار واسم امد بازی در سایت های شرطبندی جرم است و شش ماه حبس و جرایم نقدی شلاق در پی دارد ولی توجه نکردم دوباره بازی کردم و چن هفتس بازی نمیکنم دیگه ولی زنگ زدن بهم میگن تو سایت شربندی بازی میکنی و هشدار دادن میخواستن ببینم واسم مشکلی پیش میاد الان

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تا زمانی که احضاریه نیامده و حکمی مبنی بر محکومیت صادر نشده خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وارد سایت نشوید و مبلغی به حساب شما واریز نشود معمولا مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وارد سایت نشوید و مبلغی به حساب شما واریز نشود نه مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً اول به شما تذکر داده می شود و در صورت تکرار مجازات خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تکرار نشود اصولا مشکلی ایجاد نمیشود