مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پیلوت فروخته شده

سلام چطور میشه پیلوت ساختمان رو که فقط به صورت اعیانی با یک قولنامه صوری دست به دست شده و کاربری پارکینگ بوده و نفر آخر مسکونی کرده پس گرفت؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت شکایت مراجعه نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود