مشاوره حقوقی رایگان - خلاف در ساختمان مشاع

باسلام
من مالک سه دانگ از شش دانگ یک ملک مسکونی دو واحدی هستم . شریک من سهم پیلوت ساختمان خودش را ساخته و اجاره داده ، حالا من قصد فروش واحد خودم رو دارم ولی شهرداری بخاطر خلاف شریکم بهم مفاصا حساب نمیده میگه باید تخریب بشه ، شریک من هم میگه من نه پول دارم که بابت خلافی بدم تخریب هم نمیکنم .
بدون مفاصا حساب هم من نمیتونم سند رو انتقال بدم .
چکار باید بکنم ؟؟

پاسخ ها :

ندادن مفاصا حساب به دلیل تخلف در ساخت و ساز پیلوت در ساختمان مفاصا حساب ملک ملک مشاع شهرداری