مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت به علت فعالیت در سایت شرطبندی

سلام
کارت بانکی من 7 ماه پیش به خاطر شرکت در سایت شرط بندی مسدود شده
و امروز پیامک اومده واسم با این مضمون:
حساب بانکی شما به شماره........از طریق سامانه هوشمند،در حین فعالیت در قمارخانه‌های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون هرگونه قماربازی،شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس یه عنوان مجازات در نظر گرفته شده است.
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور
میخواستم ازتون بپرسم آیا این پیامک اخطار هست تا دوباره مرتکب نشوم یا ممکن هست برای من احضاریه دادگاه بیاد؟
و اینکه چطور میتونم حساب مسدودم رو رفع انسداد بکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رفع انسداد از طریق مرجع دستوردهنده توقیفی حساب بانکی اقدام نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قبلاً حساب شما مسدود شده امکان تشکیل پرونده برای شما وجود دارد.
برای کسانی که اولین بار این پیام اومده هشدار است و ممکن است پرونده تشکیل نشه.
طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و دادگاه می تواند تا 6 ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق تعیین کند.
ولی به خاطر اینکه تعداد افرادی که در سایت های شرط بندی فعالیت دارند امکان تشکیل پرونده قضایی برای همه آنها وجود ندارد و در عمل یا بعد از پیام هشدار تشکیل پرونده نمیشه و اگر هم تشکیل بشه ممکن است تعهد اخذ بشه و یا این مجازات شلاق یا حبس تبدیل به جزای نقدی بشه و یا تعلیق بشه.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتملاست به دادستانی کل کشور معاونت فضای مجازی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا هشدار است
امکان بروز مشکل وجود دارد و یا امکان تشکیل پرونده وجود دارد