مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث به یکی از فرزندان

باسلام پدرم در قید حیات می‌باشند ولی بیمار هستند آیا امکان این هست پدرم ارثیه اش رو که حق مادریش می‌شود به یکی از فرزندان انتقال بدهد که ارثیه اش به فرزندانش برسد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به این راحتی که میگید نه توضیح زیاد دارد تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانند نسبت به صلح اقدام نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت صلح این امکان وجود دارد

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام تا زمانی که پدر در قید حیات هستند میتوانند اموال خود را به هر کس که میخواهند انتقال دهند

بشیر علی  پاریاد

جناب آقای بشیر علی پاریاد :

سلام. بله می تواند چون اموال متعلق به ایشان است و می تواند در ان دخل و تصرف کند