مشاوره حقوقی رایگان - زنای محصنه همسر

باسلام به همه دوستان وکیل بنده از خانومم‌ به جرم زنا محصنه و یک فرزند نامشروع شکایت کردم و طرفی که با خانومم هم رابطه داشته دستگیر شده بعد خانومم هم مهریه خودش اجرا گذاشته حالا بعد قاضی گفت اگر بچه مال اون آقا باشد باید حق وآبروی تورو بده واینکه خانومم‌ میگه به من هم رضایت بده چون جرمم سنگین مهریه رو میبخشم حالا اگر به خانومم رضایت بدم بازحق حقوقم سرجاش هست که بتونم به حقم برسم واینکه قاضی گفت اگر رضایت بدهی پرونده میره حقوقی یعنی چی میشد؟ باتشکر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است در صورت بذل مهریه و سایر حقوق مالی زوجه رضایت بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما رضایت بده و او هم اقرار به ابرا مهریه بدهد بعد طلاقش بده بعد اگر خواستی دادخواست اعاده حیثیت و ضرر و زیان مادی و معنوی ناشی از جرم میتوانی بدهی اما صد درصد نیست چون شما رضایت دادید.
البته دادخواست نفی نسب فرزند نامشروع را هم باید بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید تکلیف فرزند به دنیا آمده مشخص گردد که پدر واقعی فرزند چه شخصی است
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در مورد مهریه و حقوق مالی زوجه به تفاهم برسید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر
از ایشان در دفترخانه ابرای مهریه بگیرید
بذل نه ابرا بگیرید
و بعد رضایت دهید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

برید دفتر خونه مهریه اش را ابراء کنه شما همرضایت به پرونده کیفری اش بده

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اثبات زنای محصنه به این سادگی نمی باشد چ.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود در قبال مهریه اقدام کردن پیشنهاد خوبی است