مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن هزینه خانواده توسط پدر

سلام من پسرم و 18 سال دارم البته یک ماه دیگر میشم 19
پدرم نه لباس میگیرد برای من و شاید سالی یک بار نه مشاور تحصیلی نه موسسه ای بنده رو ثبت نام نمیکند و بابت هرچی که ازش بخوام باید دعوا بشود و حتی اگر بگم شارژ میخوام رفتم یارانم رو جدا کردم ولی چیزی نمیشه برام پدرم فهمید و خانه را ترک کرد 3 میلیون زد به کارت گفت با همین خوراکتون رو بگیرید تا اردیبهشت

ما خانواده 6 نفره هستیم با 3 میلیون دم عیدی چکار کنیم؟

و پدرم دو زن دارد و من از زن اولش هستم خانواده ما 5 نفر خانواده اون زن دومش 4 نفر

خلاصه خرجی نمیدهد و لباس نمیگیرد و شارژ برای گوشیم با بدبختی

همه اش هم میگه ندارم ندارم ندارم

ماهی 20 میلیون حقوق میگیرد و باز نشسته کمیته امداد هستش

چکی ار کنم دلم پر هست و من تو این سن با این درد تازه پشت کنکور هستم فکر مشغول

از طرفی مادرم هم میخواد مهریه رو بگذارد اجرا ولی مهریه ایشون به یک مبلغ بسیار کمی هست و نمیدونم چی کار کنم

امید ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما کاری نمی توانید انجام دهید چون بالای 18 سال هستی اما مادرتان میتواند بابت نفقه خودش و فرزندان زیر 18 سال و مهریه اقدام کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مادر نسبت بمعریه و نفقه دادخواست دهد اگر شما درحال تحصیل هستید هم میتوانید مطالبه نفقه کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خب المللی فی امان الله با 7 سر عائله سهم شما بیشتر نمیشه ...بهتره درس بخونی تا بتونی دانشگاه خوب قبول شی و بری سر کار آبرومند