مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دندان پزشک

با سلام سوال دارم لطفا راهنمایی کنید من سال96 الی97مراجعه نمودن برای عصب کشی و ترمیم تمام دندان های جلویی بالا ایشون عصب کشی کردن و ترمیم کردن و بعد روکش کردن که بعد از چند ماه دندان ها زیر روکش پوسیدن و عفونت کردن و ریختن که رفتم پیششون گرفتن کشیدن دوتا دندان از بالا از جلو از من و حالا دندان ندارم و موقع خندیدن زشت میشم و ودندان پزشک کارش خوب نبود و من میخواهم شکایت کنم خسارت دریافت کنم بابت دندان جلو از بالا که الان نمیشود دیگه درست کرد مراجعه کردم به دندان پزشک و من باید چه کار کنم خسارت بگیرم منتظر جواب هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصور پزشکی باشد می توانید.
توجه داشته باشید اثبات قصور پزشکی سخت است و ممکن است ادعای شما را نپذیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ابتدا می‌بایست ثابت شود که آیا پزشک قصوری انجام داده است یا نه بعضی موقع‌ها قصور و فنی است بعضی اوقات ارتباطی به پزشک ندارد در هر صورت قابل شکایت است و اگر قصور باشد به شما دیه تعلق می‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دریافت خسارت مشروط بر این امر است که قصور پزشکی را به اثبات برسانید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام.
باید شکایت کنید از پزشک معالجتون

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید قبلش می رفتی پزشک قانونی ممکنه در اثر بی احتیاطی خودت هم خراب شده باشد باید سابقه طرف را در نظام پزشکی بررسی کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر قصوری و کاهلی صورت گزفته باشد ضمان آور است…

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

در صورت اثبات قصور پزشک میتوانید دیه بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است