مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی

سلام وقت بخیر
در روند کار برای همسرم اومده
علت طرح رسیدگی بدوی و موضوع خواسته های سایر دعاوی غیر مالی و مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه همزمان با خواسته اصلی به شعبه شورای حل اختلاف ... ارجاع و در تاریخ ... ثبت گردید.
میخواستم بدونم این شکایت در مورد چی هست و با این عنوان ها چه خواسته هایی دارند.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شما طرح دعوا شده است.
بعد از چند روز برای شما ابلاغ میاد و شما می توانید دادخواست و ضمائم را مشاهده کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت نیست طرح دادخواست حقوقیست که پرونده ابتدا به شعبه شورای حل اختلاف ارسال خواهد شد �د از تعیین شعبه می‌توانید دفاعیات خود را ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به سامانه مراجعه کنید میتونید ضمائم را مشاهده کنبد

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

این‌ها یک سری مسائل فرعی است به اصل خواسته اشاره‌ای نشده پس نمی‌توان متوجه شد که خواسته اصلیشان چه است فقط می‌توانید به آن شورای حل اختلاف مراجعه کرده و نسبت به اصل خواسته اطلاع کسب کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سامانه مراجعه کنید میتونید ضمائم را مشاهده کنبد