مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند صلح عمری

سلام وقت بخیر
پدر بزرگ بنده سال63 یک باب منزل مسکونی رو به دوتا از پسراش به صورت صلح به شرط عمری در دفتر خانه انتقال داده بعد از اینکه پدر بزرگم فوت شده سال 81 متصالحین این سند رو قطعی میکنند حال یکی از وراث دادخواست داده که آن زمان آن دو پسر 17سال داشته و عدم اهلیت معامله رو داشته اند و معامله باطل است حال میتواند این سند را ابطال کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پدرشان به نام آنها انتقال داده به نظر دادگاه توجه نمی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید در ماهیت این گفته بتواند درست باشد اما در واقعیت قضات بهقصد طرفین نگاه می‌کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر محجوریت این افراد اثبات شود و بله منتهی ابطال اسناد کار راحتی نیست باید اسناد و مدارک دفاعیات قوی باشد جای دفاع نیز دارد

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

خیر نمی‌توانند زیرا اگر هم آنها اهلیت نداشته باشند پدرشان ولی قهری آنها می‌باشد و با حضور ایشان این اتفاق صورت گرفته

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اولاً داشتن اهلیت برای شخصی است که انتقال دهنده باشد نه انتقال گیرنده مطابق قانون به شخصی که مجنون باشد و یا فاقد اهلیت باشد می‌توان انتقال رایگان داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معامله باطل نیست زیرا ضرری متوجه محجورین نبوده است.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
...