مشاوره حقوقی رایگان - سند عمری

باسلام ، درسند منزلی که به صورت عمری به دونفرواگذارشده عنوان مصالح ومتصالح نوشته نشده،فقط خریدار وفروشنده باقید"عمری به شرط عمری"تنظیم شده ایا این سند درست هست یااشکال دارد،ضمنا دارای اعیانی میباشدولی در سندتنها عرصه واگذارشده اشاره ای به اعیانی نشده ولی مالکین اوعای اعیانی میکنند،به چه صورتی است.ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در محضر بوده و سند صادر شده اعتبار دارد در غیر این صورت اعتبار ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی ، باید مفاد و شروط قرارداد بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اراده واقعی طرفین صلح بوده همان ملاک است