مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از شکایت داشتن

پرستار هستم ، بیماری داشتیم که با توجه به سکته مغزی در کما به سر میبرد و دچار عارضه های مختلف ریوی و کلیوی شده بود . بیمار باید دیالیز میشد اما قیم ایشان رضایت به آن نمی‌داد . سرانجام طی مشاوره حقوقی انجام شده نظر قیم بی اهمیت شناخته شد و مقدمات دیالیز وی آماده شد اما با گذشت زمان زیاد و هدر رفتن فرصت مناسب بیمار شرایط جابجایی به بخش دیالیز را نداشت و شرایط جدا شدن از دستگاه را نداشت . فرصت و مهلت طلایی از دست رفت .سرانجام بیمار دچار افت فشارخون و ایست قلبی و تنفسی شد و بیمار متاسفانه فوت شدند . حال به گوشم رسیده که همان قیم از ما شکایت کرده است و مدعی دیه شده است. میخواهم بدانم آیا با توجه به جلوگیری ایشان از روند درمان بیمارشان حق این شکایت را دارند و از سمتی از کجا مطمئن شوم شکایتی صورت گرفته است ؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

سلام و عرض ادب
1.از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در ثنا ثبت نام نمایید، اگر شکایتی شود به موبایل شما پیامک ارسال می شود
2.پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع می شود و هرانچه انها بگوید اصولا همان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید اگر شکایتی ثبت شده باشد از طریق سامانه ثنا یا مرجع مربوطه به شما ابلاغ می شود.
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر شکایت شود به ثنای فرد متشاکی ابلاغ فرستاده میشود دوم ایشون می تونند مدعی بشوند ولی برعهده شمااست که ثابت کنید علت مرگ بیمار چه بوده وایشان مقصر وتقاضای خسارت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سامانه ثنا متوجه شکایت خواهید شد.
با عنایت به عدم قصور شما، مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت طرح شکایت موضوع از طریق پیامک به اطلاع خواهد رسید، پیشنهاد می گردد با توجه به فوت بیمار حتما حتما از تخصص وکیل در دفاع از موضوع کمک بگیرید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر تقصیری از ناحیه پزشک معالج یا پرستار صورت نگرفته باشد مشکلی پیش نمی آید اگر شکایتی صورت گرفته باشد درصورت داشتن ثنا برای شما پیامک خواهد امد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر شکایت کنند برای شما پیامک میاد،موضوع از طرف نظام پزشکی و کمیسیون پزشکی قانونی بررسی میشه و چنانچه قصوری از شما کشف نشه تبرئه می شید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر از شما شکایت شده باشد، ابلاغ میشود و اگر مدرکی مبنی بر جلوگیری قسم از درمان باشد، شکایت ایشان به جایی نمیرسد