مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات هویتی

سلام ، دیروز برای بنده پیامکی اومد که درباره ی ابلاغیه بود و گفته بود وارد سایت بشید و ابلاغیه رو مشاهده کنید ، بنده وارد سایت شدم و کد ملی و اسم و شماره تلفن رو وارد کردم ، بعد برام برنامه ای آورد اما من شک کردم و نصب نکردم .
بعد از این که نصب نکردم اون شخصی که پیامک رو برام فرستاده بود حذف حساب کاربری کرد .
میخواستم بدونم الان با داشتن اطلاعاتی مثل کد ملی و اسم و شماره تلفن ممکن هست کاری کنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان سوء استفاده غیر ممکن نیست محتمل است اما تا زمانی که جرمی صورت نگرفته نمی‌توانید علیه آن شخص شکایت کنید بهتر است فقط نسبت به این موضوع صورت جلسه‌ای تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
این همه تلویزیون پلیس محترم فت. ا پیامک ارسال می‌نماید که وارد لینک نشوید باز این اتفاق را هموطنان انجام می‌دهند
احتمال هک حساب شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولاً مشکلی پیش نمیاد
با وارد شده به سایت امکان هک گوشی وجود دارد و یا اینکه قصد اخذ وجه داشتند