مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی کنید لطفا توضیح بدین ممنون میشم الان چیکار کنم
رای دادگاه

در خصوص دادخواست تجدید نظر خواهی خانوم ......به طرفيت آقای نسبت به دادنامه شماره..........صادره ازشعبه اول دادگاه خانواده شهرستان ..... که به موجب آن در دعوي زوج به خواسته الزام به تمکین زوجه ثابت تشخيص وداده شده وحکم به بازگشت زوجه تجدیدنظر خواه به منزل مشترک صادر شده است وارده به نظر نمی رسدوحاوی مطالبی نیست که اساس رای رامخدوش نموده وموجبات گسیختن آن را ایجاد نماید زیرا محتویات پرونده دلات برتهیه منزل جهت زندگی مشترک از سوی زوج داشته و زوجه صراحتا اعلام داشته،که موجبات تمکین از ناحیه زوج ازحیث مسکن و اثاث با توجه به محتویات پرونده فراهم می باشد که باوصف تعیین جلسه دادرسی جهت سازش حاضر به مصالحه نگردیده و با عنایت به اینگه تجدیدنظرخواهی بعمل آمده باهیچیک از شقوق ذیل ماده 348قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379/1/21قابلیت انطباق ندارد از این رو دادگاه با رد تجدیدنظرخواهی تجدیدنظرخواه مستندا به ماده 358 همان قانون رای تجدیدنظر خواسته را عینا تایید می نماید رای صادره به استناد ماده365 همان قانون قطعی است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادگاه تجدیدنظر ، رای دادگاه بدوی تایید شده است
حکم قطعی به الزام زوجه به تمکین صادر شده است
زوجه مکلف به تمکین شده است
زوجه می تواند به اجرای احکام مراجعه و اعلام نماید که حاضر به تمکین است و ...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای تایید شده گاه محترم تجدید نظر زوجه ملزم به تمکین می‌باشد در غیر این صورت نفقه شامل حال وی نشده و زوج می‌تواند دادخواست ازدواج مجدد مطرح نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نتیجه این است که خانم باید تمکین کند و تشریف ببرید خونه شوهرش زندگی خود را ادامه دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است ار اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود رای دادگاه نخستین تایید شده است که باید جهت تشریح و تحلیل آن به نظر برسد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید از شوهر خود تمکین نمایید و الا 1- نفقه شما قطع می شود 2- زوج می تواند همسر دیگری اختیار کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رای قطعی شده است و اجرا می شود
توجه داشته باشید که حکم تمکین الزام فیزیکی ندارد و اگر خوف و خطر جانی و مالی و حیثیتی برای شما دارد میتوانید تمکین نکنید ت