مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک

سلام. یه مغازه داریم که یک ضلعش دیوار 41سانتی مشترک با همسایه داره. همسایه ما تو ذهنش نصف دیوار رو (20 سانت) برای خودش در نظر گرفته و اون رو بلوک چیده و حدود دو متر ارتفاع داده و یه نیم طبقه شبیه انباری درست کرده.
آیا کارش خلاف قانونه و میشه پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در ملک اختصاصی خودش می‌باشد منعی وجود ندارد و اثبات تقصیر یا تخلف ایشان از طریق شهرداری پیگیری می‌شود و شما ذینفع در موضوع نیستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان پیگیری موضوع و اقامه دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
دیوار فعلا مشاع است و او حق چنین کاری را ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید وضعیت ملک و دیوار کارشناسی شود تا در این خصوص اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی برای شما ندارد بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید