مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه عادی

املاک در رهن بانک امکان تنظیم صلح نامه محضری را ندارند
آیا تنظیم صلح نامه عادی(غیر رسمی) در خصوص این املاک از نظر قضات دارای ارزش است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملکی دارای سند رسمی باشد باید حتماً صلح‌نامه‌اش به صورت رسمی تنظیم گردد اما اگر سند آن عادی است معمولا بین طرفین عقد صلح صلحنامه عادی نیز معتبر است اما در ارائه آن به محاکم قضایی و ادارات نیازمند صلحنامه رسمی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صلحنامه دستی ارزش قانون ندارد و می‌بایست در دفاتر اسناد رسمی انجام بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
صلح نامه عادی صحیح و قانونی است ولی باید مالکیت متصالح در دادگاه احراز و اثبات گردد
و متصالح باید دادخواست حقوقی اقامه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ملکی صلح یا در رهن جای دیگر باشد که قابلیت انتقال ندارد