مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ارسال عکس مستهجن

عرض ادب واحترام
ابتدا عذرخواهی میکنم باا ینکه شرم بیان دارم جسارتا عرض میکنم.
مرد (با سمت رئیس) از آلت تناسلی خودش عکس گرفته و برای زن نامحرم (با سمت تایپیست پاره وقت) فرستاده. درخواست چت نامشروع در واتساپ داشته ماه ها تهدید و قدرت نمایی منجر به آزار روحی زن شده. زن امتناع کرده و شکایت کرده . عکس ها موجود هست. آیا مرد جهت تطبیق عکس های ارسالی باخودش به پزشک قانونی فرستاده میشود؟ پلیس فتا تا چه مدت بعد از حذف عکس ها قادر به تایید هویت ارسال کنننده است؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ادله موجود و شواهد و مدارک تحت عنوان عمل شنیع و منافی عفت و چت نامشروع قابل مجازات است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که اسکرین شات گرفته باشید ویا گوشی ها دردسترس باشد قابلیت بررسی دارو

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است جهت کشف حقیقت به پزشکی قانونی ارجاع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا همین متن چت‌ها می‌تواند برای شخص مجازات به دنبال داشته باشد اما این نکته ضروری است به چه علت این رابطهو چت‌ها مدت زمان برده است چت‌های خانم نیز می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد چرا که بعضی از جرایم به صورت فردی به وجود نمی‌آید و این از آن نوع جرایم است می‌تواند برای دو نفر مجازات داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا همین متن چت‌ها می‌تواند برای شخص مجازات به دنبال داشته باشد اما این نکته ضروری است به چه علت این رابطهو چت‌ها مدت زمان برده است چت‌های خانم نیز می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد چرا که بعضی از جرایم به صورت فردی به وجود نمی‌آید و این از آن نوع جرایم است می‌تواند برای دو نفر مجازات داشته باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پاسخ به دو سوال ذیل خیر است، مگر شماره تلفن در مالکیت و تصرف وی باشد.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام، اگر عکسها و اکانت ارسال کننده موجود است قابل پیگیری و بررسی توسط پلیس فتا هست.شکایت را پیگیری کنید به نتیجه میرسید.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اگر اسکرین شات چت ها با شماره متعلق به این شخص را داشته باشید برای طرح شکایت کفایت میکند.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در واتساپ اگر تصاویر حذف شده باشد چون سرور در ایران نیست امکان بازیابی نیست. اما شکایت کنید و پیامها را ارائه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت و پیگیری کنید اگر لازم باشد به پزشکی قانونی ارجاع میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت انطباق و انتساب عکسها به شخص مورد نظر قابل پیگیری است