مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تحویل مبیع

با سلام.
یک واحد آپارتمان را طبق مبایعه نامه ای در سال 99 خریده ام که فروشنده نیز از شخص الف با قولنامه خریده بود. شخص الف این آپارتمان را طبق یک قراداد پیش فروش در سال 97 مطابق دفترچه مشخصات و شرایط قرارداد خریده است. مشکلی که الان وجود دارد این است که پیش فروشنده آپارتمان را علیرغم تسویه تمام تعهداتم تحویل نمی‌دهد.
سوال این است آیا الان من میتوانم به استناد قانون پیش فروش آپارتمان جریمه تاخیر تحویل مبیع را از پیش فروشنده مطالبه کنم در حالیکه ایشان طرف حساب مستقیم من نبوده است اما دفترچه پیش فروش آپارتمان را به نام من تغییر نام داده است.
متشکرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما علیه مسی که به شما فروخته طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانیدرا طرف دعوای خود قرار دهید