مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ارثی از یکی از وراث

سلام من 3دانگ یک خانه را خریدم از شخصی که خانه به اسم او نبود به اسم مادرش بود اما مادرش یک وکالت نامه به او داده بود وکالت فروش ولی مادرش مرده بود به ما نگفته که مادرم مرده با وکالت نامه که مادرش فوت شده فروخته الان وکالت نامه باطل هست و به ما گفته بود مادرم پیره خونه هست
الان نمیاد و سند نمیزند الان اون پسره با دو تا خواهراش و پدرش وراث خونه هستند چی باید کرد من هم یک میلیارد و صد خریدم ازش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت فوت مادر ان وکالت باطل است اگر ادعایی مطرح شد شما باید عدم اطلاع خود را در دفاعیات بیاورید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان نمی‌تواند سند بزند چرا که آن وکالت‌نامه اعتباری نداشته است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
قابلیت‌طرح دعوا وجود دارد