مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط فروشنده

سلام.
این زمین ابتدا به نام ن بوده است که به جای ارث پدری ن این زمین رو به خواهرش ط به صورت سند دستی قدیمی واگذار میکند. ط فوت میکنه که صاحب دو فرزند پسر بوده است. این زمین به این دو پسر نصف نصف ارث میرسد. حالا ما این زمین رو از ورثه یکی از این پسر ها خریداری کردیم. 5 نفر هستند و از همه امضا هم داریم. سال 97 قولنامه نوشته شد با حد و حدود زمین مبلغ 120 میلیون تومان داده شد. در قولنامه شرط شد که کاربری زمین که تاسیسات هست درست بشود و متراژ زمین توسط کارشناس رسمی مشخص بشود تا ما مابقی مبلغ رو به آن ها بدهیم. ولی سر متراژ به مشکل خوردیم کارشناس 320 متر اعلام کرد که یکی از ورثه قبول نکرد و هر روز یک متراژ بالاتر مطرح میکرد و از واگذار کردن زمین تا به الان طفره رفته است. قولنامه خودش رو از بنگاه گرفته است و رفته و نمیاد که زمین را واگذار کند. البته بیشتر به خاطر گران شدن زمین است.
در صورتی که ما قبل از این دادگاه به خاطر این که یک وقت این زمین مال غیر نباشد در دادگاه کیفری شکایت کردیم و قاضی پسران ن که در قید حیات هستند رو خواست و مدارک ( سند دستی قدیمی) که این زمین به عمه شون رسیده رو نشون داده و قبول داشتند که پدرشان به جای ارث پدری این رو به عمه داده است. قاضی منع تعقیب صادر کرد و خیال ما راحت شد که مال غیر نیست. ولی قاضی دادگاه حقوقی قبول نکرده است.
حالا ما شکایت کردیم قاضی مدارک رو دیده و به اصل ماجرا ایراد گرفته است. میگه ایادی مشخص نیست این زمین مال ن است. مدرک رسمی نیست که این به ط رسیده است. در حال حاضر رای بر عدم استماع دعوا داده. حالا نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
این پرونده نیاز به وکیل دادگستری دارد وکیل اختیار کنید