مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین فاقد کاربری

با سلام
بنده اخیرا زمینی در یک روستا خرید کردم، خریدار و مشاوراملاک در حین معامله اعلام کردند که زمین با توجه به سند زمین، نقشه طرح هادی و نامه بنیاد مسکن مسکونی هست و در داخل قولنامه هم اشاره شده که زمین مسکونی هست و فروشنده موظف هست که سند مسکونی به نام بنده انتقال دهد. بنده اعتماد کردم و کل مبلغ واریز کردم. اخیرا با استعلام گرفتن متوجه شدم که زمین در تمام مدارک فوق فاقد کاربری هست و مسکونی نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید با چه عنوانی بایست شکایت کنم
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نسبت به فروشنده طرح دعوای حقوقی و کیفری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چند راهکار وجود دارد
بلافاصله اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و