مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تجاوز به عنف با اکراه

سلام دردادگاه تجدید نظر خانمی از بنده شکایت کرده درصورتی بنده هیچ گونه شناختی نسبت به این خانم ندارم اولین بار درجلسه دادگاه دیدمش خانم به خاطر نداشتن هیچ گونه دلیل درجلسه آخر رسیدگی حضوری متن شکایت خودش رو عوض می کند تجاوز مادون زنا وآدم ربایی طرح می‌کنند
به خاطر این که چنین شکایت باخانواده ای رفت و آمد چندین ساله دارند شکایت تجاوز مادون زنا وآدم ربایی انجام داده بودن رضایت دادن الان قاضی و وکیل شاکی گفتن شما سوء پیشینه دارید همنوع همین جرم که محکوم شدید آیا قاضی کیفری یک می‌تواند با این ادله من رو محکوم کند .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون دلیل و به صرف سابقه دادگاه رای صادر نمی کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه با توجه به دلایل و مستندات محکم و محکمه پسند دراین گونه موارد تصمیم در ست قضایی میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم تجاوز به عنف نیست
برای تحقق جرم تجاوز به عنف شرایط خاصی لازم است
ممکن است محکوم به شلاق شوید