مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو حمل قاچاق

سلام من راننده نیسان هستم و چندروز پیش چند یخچال خارجی را ازبندر به تهران بار زدم و پلیس ماشین را برده پارکینگ و صاحب ماشین هم خودم هستم الان بااین شرایط که بار برای کسی دیگری بوده و من دفعه اولم هست احتمال اینکه ماشین را آزاد کنند هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان رفع توقیف خودرو با شرایطی
خاص وجود خواهد داشت
شما باید در شعبه تعزیرات اثبات نمایید که کالا متعلق به شخص دیگری بوده است و شما فقط راننده بوده اید و اینکه از قاچاق بودن کالا ها علم و اطلاعی نداشته اید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکانش همراه با وجود شرایطی وجود دارد