مشاوره حقوقی رایگان - خودرو حمل کالای قاچاق

سلام من راننده هستم آشنایی که کم بیش براش سرویس میبردم من ندانسته کالایی قاچاقی بر تحویل به مشتری بردم که مشتری ماموری بود که با صاحب کالا تلفنی صحبت کرده بودن و من انجا رسیدم من گرفتن ماشینم به پارکینگ خودم دستگیر. الان خودم به قید سند ازادم ولی ماشینم شش ماه پارکینگ هستش حکم من ازطرف داداگاه چیست

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه ثابت کتید شغلت رانندگی بوده و اطلاعی از قاچاق بودن کالا نداشتی واون شخص رو معرفی کنی ماشینت رفع توقیف میشه