مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در سرقت

سلام خسته نباشید. سه ماه پیش دوستم را به منزل آوردم و پس از چند روز متوجه سرقت دینام های کولر کل ساختمان شدم و از جایی که فقط ما مستاجر بودیم تصمیم به خرید آن ها و نصب تا قبل از این که کسی متوجه بشود شدم 3 تا از آن ها را خریدم و به بام بردم و داشتم برای آچار آوردن به پایین می آمدم که مدیر ساختمان من را دید و من به منزل رفتم و مدیر دینام ها را که در کیسه در بالا بود را پس از این که من را دید به بالا رفت و دید و متوجه سرقت آنها شد و پس از چند روز متوجه شدیم از من کل ساختمان شکایت کردند در صورتی که اسم و فامیل من را درست نمی‌دانستند و مدیر به خانواده من گفت که در صورت خرید دینام ها شکایت را پس میگیرند و رئیس کلانتری رفیقش است و قضیه کاملا حل میشود و ما 8دینام نو خریدم و نصاب نصب کرد و به من گفت فقط برای نوشتن دو خط به کلانتری بروم و خانواده من اجازه ندادند من بروم و پس از چند روز ریختن داخل خونه و من را که خانواده مخفی کرده بودند پیدا کردند و به کلانتری و بعد به دادسرا و در آنجا من گفتم کار من نبوده و کار دوستم بوده و 3دینام را جهت جلوگیری از ریختن آبرو خریدم و قصد نصب آن و تا تکمیل 8کولر بودم و به خاطر این که فامیلی دوستم را نمی‌دانستم و فقط کوچشون رو بلد بودم و بعد از سرقت من را پیچانده بود و متواری بود حرف من را باور نکردند و در دادسرا به من گفتند به دو بار ابلاغ توجه نکردی در صورتی که اسم من را نمی‌دانستند و ابلاغی نیامده بود ،فقط دو بار تلفنی مدیر ساختمان گفت من به کلانتری بروم که نرفتم و فهمیدم حکم جلب صادر شده بوده و من نمی‌دانستم و گفتن 16تا بوده و 8تاش برای ساختمان بغلی بوده و من را که با 36 سال سن هیچ سابقه ای نداشتم 5روز به زندان فرستادند و سابقه دار شدم تا تکمیل رضایت ها که خانواده من در این 5روز 8دینام ساختمان بغلی را هم خریدند و رضایت آن ها را هم گرفتند و من با 200میلیون فیش حقوقی آزاد شدم ، من میخواستم بدونم الان میتونم از مدیر ساختمون شکایت کنم به دلیل فریب خانواده من برای خرید دینام هایی که من نبردم و تهمتی که به من زده؟ و چطور میتونم بی گناهیم رو ثابت کنم ؟من در کلانتری و دادسرا گفتم کار دوستم بوده و متواری هست و در صورتی که دو ماه قبل از این موضوع یک صندلی فلزی از حیاط دزدیده شد که اون دفعه هم به من و دوستم تهمت زدند ولی شکایت نکردند که قرار بود مدیر درب حیاط که باز میموند رو درست کند و دوربین نصب کند که این کار را انجام نداد و درب پشت بام هم قفلش خراب بود که درست نکرد و بعداً فهمیدیم که الکی میگفته رییس کلانتری رفیقش هست و اون 3دینام هم کلانتری به دروغ گفت که سوخته اند و به ما ندادند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول برائت خود را باید ثابت کنید تا بعد با اثبات سوء‌نیت مدیر به عنوان افترا و اعاده حیثیت از مدیر ساختمان‌شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با ارائه مدارک و مستندات
می توانید وکیل بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خدمت شما کاربر عزیز سوال شما یک سوال کوتاه حقوقی نیست که جواب کوتاه داشته باشد بلکه ابعاد گسترده ای دارد که باید تک تک مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان شکایت از مدیر وجود ندارد
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید