مشاوره حقوقی رایگان - ارث عمو از پدر

سلام، من پدرم زودتر از پدربزرگم فوت شده اما انحصار ورثه شکل نگرفت تا پدربزرگم هم فوت شد.
الان میخواستم بدونم اگر انحصار ورثه‌ای صورت بگیرد عموهای من شامل ارثی خواهند شد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وراث حین الفوت آن مرحوم ملاک قید نام آنها در انحصار وراثت خواهد بود

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام اگر منظورتون ارث از پدر بزرگتون هست بله ، و تاریخ فوت ملاک است نه انحصار وراثت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
انحصاروراثت فقط تعداد وراث را اعلام میکند.
هرشخصی در زمان فوت پدربزرگ در قید حیات بودند ارث تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
تمام وراث حین فوت پدر شما ،
از ‌ماترک پدر شما ، ارث خواهند برد