مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من 29سالمه و12سال ازدواج کردم شوهرم الان سه سال ک اعتیادشدیدبه مشروبات الکلی داره خیلی همفحاشی میکنه واقعا خسته شدم 2تاهم فرزنددارم چطورمیتونم ازش جدابشم؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید ممکن است
زیرا در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

یک نامه حاوی اظهارات شهود و مطلعین از نحوه زندگی خانوادگیتان تهیه کنید که به رفتارهای زننده و اعتیاد شوهرتان اشاره می کند