مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی جعل مدرک تحصیلی

سلام باسپاس فراوان از کمک‌های بی نظیر شما عزیزان بنده فرزند پسری دارم که 22ساله می‌باشد که مطالبه نفقه نموده است ودر شورای حل اختلاف مدرک تحصیلی که سر برگ کارنامه سال دوم نظری را ارائه نمود که پس از اعتراض بنده به رای صادره مجددا گواهی اشتغال به تحصیل سال آخرش را ارائه نموده که البته برگه دوم را بر روی سربرگ قبلی گذاشته تا هردو برگه مهر داشته باشد اکنون هر دو مدرک با دو عکس و سال دوم و دوازدهم نظری در پرونده می‌باشد واکنون نیز یک برگه بدون تاییدیه ،امضا ندارد را ارائه داده که دانشجوی دانشگاه آزاد کرج می‌باشد و اکنون محکوم به پرداخت نفقه شده ام. آیا با درخواست کارشناسی می‌شود اثبات کرد که جعلی هست و در صورت تایید چه حکمی دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اگر ثابت شود و شما شکایت کنید شش ماه تا یک سال حبس دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ جعل با ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری احراز خواهد شد.
با اثبات جعل، قطع نظر از مجازات پیش‌بینی شده در قانون مجازات اسلامی، حکم محکومیت مالی شما نیز ملغی خواهد شد.