مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام سوال من اینه که اگر خانومی مهریه بخواد از همسرش بگیره ایا از ارث پدری آقا میتونه مهریشو بگیره
این آقا قبل ازین که خانوم دادخواست مهریه بده ارثیه پدریش رو به برادرش بخشیده آیا این خانوم میتونه درخواست مهریه از ارث پدری آقا کنه؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

سلام بله میتوانید جهت نحوه توقیف آن مشاوره تلفني بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در قبال مهریه سهم الارث وجود دارد قابل توقیف است

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر قبل از درخواست و اجراییه مبنی بر مطالبه مهریه انتقال دادند نمتونید از این ارث مطالبه کنید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اگر از ملکیت شوهرش خارج شده است، نمی‌تواند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد چرا که قبل از درخواست مهریه، سهم‌الارث آقا به دیگری منتقل شده است.