مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از سهم ارث همسر

سلام پدرم قبل از فوتش 3 دانگ از خانه رو بنام مادرم در دفترخانه ثبت نموده است و طبقه بالای خانه رو که برادرم با هزینه شخصی خودش ساخته بصورت لفظی و ثبت هوایی به او بخشیده است زن داداش دیگم در حالی که شوهرش (برادرم) زنده است میتواند چقدر مهریه شو از سهم ارث طلب کنه. و جلوی انحصار وراثت هم گرفته شده .ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به میزان سهم الارث همسرش میتواند توقیف و اقدام نمایید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام. به هر میزان همسر ایشان ارث ببرند می توانند بابت مهریه خویش اقدام نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر میزان همسر ایشان ارث ببرند می توانند بابت مهریه خویش اقدام نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه میتواند تمام سهم الارث زوج از ماترک پدری را توقیف نماید و
ولی اگر برادر شما اثبات نماید که مالک طبقه بالا است زوجه نمیتواند ادعایی نسبت به خانه داشته باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به میزان سهم الارث همسرش میتواند توقیف و اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام. به هر میزان همسر ایشان ارث ببرند می توانند بابت مهریه خویش اقدام نمایند.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. زوجه صرفا ب میزان سهم الارث همرشمیتواند توقیف نماید و درخواست انحصار ورثه مطرح نماید. در صورتی ک ب هر عت سند و مدرک قابل قبول برای مالکیت طبقه بالا نباشد و مالکیت محرز نشود طبقه بالا با احتساب هزبنه ساخت و ساز حزو ماترک خواهد بود و زوجه ادعایی بر ان نخواهد داشت. مگر انکه ب هر دلیلی مالکیت برادتان ثابت شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به میزان سهم الارث همسرش می‌تواند توقیف کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از همه سهم الارث می تواند مهریه خود را مطالبه کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به میزان سهم الارث می تواند مطالبه مهریه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به میزان سهم الارث همسرش می تواند توقیف کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از ثبت هوایی چیست ؟ یعنی سند رسمی اعیانی دارد ؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به میزان ارثی که به همسرش تعلق میگیرد میتواند مطالبه مهریه کند