مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور

من 4ماه پیش یه موتور مدل 84خریدم که سندستاداجرایی فرمان امام داشت کارت هم داشت و بیمه هم شده بود بعداز گذشت 4ماه ی اقایی اومد جلوی مغازم و گفت مدارک موتوروبده دادم بهش گفت موتورت از داخل پارکینگ سرقت شده و موتورو برد کلانتری و بمن گفت سندش و بیارفردا فرداتاسندودادم دستش گفت سندجعلیه کارتموتورهم جعلیه وگفت برواز اونیه که خریدی بهش بگو بیادکلانتری درصورتیکه هنوز ندیده بودم ٱگاهی ب شخص بگه خودت بروطرف وبیار خلاصه ب اون اقازنگ زدم اونم فردابایک قولنامه دستنویس اومد کلانتری و سرگرد ٱگاهی بمن گفت تودیگه بروموتوروصاحبش از دادگاه ٱزادیشوگرفته میخایم بدیمش بهش گفت توبرو از اونکه خریدی شکایت کن پولتوبگیر ،میخاستم بگم شمابگید این قضیه مشکوک نیست و من چکاربایدبکنم پولم رفته ودستم به هیچ کجابندنیست راهنماییم کنید تروخدا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه خسارت علیه شخصی که خریدین بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شکایت نمایید و مدارک و مستندات ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت شکایت مراجعه نمائید.