مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با حق طلاق

سلام من خانمم یه بار به عنوان اینکه بایکی تلفنی ارتباط داره درگیر وما ترک کرد ومنو بچه 2سالمو تا دوماه ترک کرد بعد به عنوان برگشتن حق طلاق وحضانتو دادم بعدش ماهی دوبار قهر میکرد بدونه اطلاع بنده از روستا که مسیر 30 کیلومتر هست می‌رفت وچند بار تا ساعت یازده برمیگشت تا تو گوشیش یه مرد متاهل بهش پیام از واتساب داد وبه بنده توهین وتو مسایل شخصی دخالت کرد منم باهاش درگیر ورفت باز آمد رفت باز آمد حالا به عنوان یه دوست تلفنی اقرار کرد بعد اون مرد الان تو مدرسه آموزش و پرورش مشغولش کرده با اس ام اس بنده رو به کمپ ترک اعتیاد انداخته و کارای طلاقشو انجام داده بعد از طریق پاسگاه برگه اخطاریه به دستم رسید دور به طلاق من نرفتم طلاق گرفته میگه صیغه طلاق رو هم دیشب خواندم که هیچ خبر ندارم چکار کنم آیا اعتراض کنم فایده‌ای داره

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که حکم قابلیت اعتراض دارد در مهلت اعتراض می‌توانید اعتراض خود را ثبت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر قصد ادامه زندگي ندارد يا خيانت كرده
چرا علاقمند به بازگرداندن وي هستيد؟!
طبق مقررات درخواست اعاده دادرسي اگر مي توانيد مي شود اقدام نمود