مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توقیف خودرو بابت کشف حجاب

برای بار سوم برای من پیامک توقیف ماشین برای بی حجابی آمده است. باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا به پلیس امنیت اخلاقی بعد از اطمینان با اعلام خود اظهاری درخواست توقیف دهید تا مدت توقیف 15 روزه کاهش یابد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه برای بار سوم پیامک برای شما آمده است میبایست به پلیس امنیت اخلاقی محل مراجعه و موضوع را پیگیری فرمایید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
چنانچه برای بار سوم پیامک ارسال شده، بنطرم بهتر می‌باشد به محل مراجعه و با درخواستی مبنی بر تعهد عدم فعل مورد نظر در آینده مورد را مختومه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.