مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در اثبات رابطه نامشروع

سلام خانم بنده با همکارش به رابطه نامشروع وشلاق محکوم شده وما به دلیل خیانت ایشان شش ماه است جدا از هم زندگی میکنیم وبخاطر شکایت رابطه نامشروع درخواست عدم تمکین ندادم حال سوالم اینه آیا نفقه این چند ماه به ایشون تعلق میگیره و اینکه رای نفقه صادر شده که من پرداخت کنم ومهلت بیست روزه سپری شده ومن اعتراضی ندادم .به نظرتون چکار کنم ممنونم میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تا وقتی شرعا و قانونا زن شماست نفقه به عهده شماست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اعتراض می کردید
الان باید پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید اعتراض می دادیددر حال حاضر باید پرداخت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه حکم الزام به تمکین خانم را از طریق دادگاه خانواده دریافت ننموده‌اید شما بایستی طبق حکم نفقه، نسبت به پرداخت اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه تا زمان پرداخت حکم الزام به تمکین باید پرداخت شود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تا زمانی که زوجه در علقه زوجیت است مستحق دریافت نفقه می باشد مگر اینکه نشوز زن اثبات گردد