مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای ملک قولنامه ای

سلام‌. من یک خانه ی قولنامه ای خریدم که بعداز مدتی متوجه شدم دیواری های خانه قدیمی بوده و نشست پیدا کرده و به دنبال کارای سند خانه بودم که یک کارشناسی آمد که خانه را ببیند برای کارای سند و بعد متوجه شد که دیوار ها نشست پیدا کرده. من سوالم این بودکه الان برای سند زدن خانه ام به مشکل برمیخورم؟ این که خانه ی من این مشکل رو دارد و دیوارهاش قدیمی هست روی سند تاثیر میگذارد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
کارشناسان شهرداری در این خصوص اعلام نظر خواهند نمود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که مشکلی در این ارتباط پیش نخواهد آمد لیکن بهتر است از طریق کارشناسان شهرداری پیگیر شوید.