مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه در خرید اینترنتی از اینستاگرام

با سلام و روز بخیر
متاسفانه بنده اقدام به خرید کالایی کردم از طریق پیج اینستاگرام و تکمیل وجه نیز انجام شد و رسید بانکی اش نیز موجود هست
متاسفانه بعد از گذشت چند روز پیگیری کالای خریداری شده اصلا ارسال نشده برای بنده و هرچی هم از ادمین پیج میپرسم جوابی به بنده نمیده
محبت بفرمایید ایا امکان پس گرفتن وجه هست یا خیر
بهترین اقدام چیه
ممنون از وقت ارزشمندتون که در اختیار بنده قرار میدین

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان درخواست الزام فروشنده به تحویل مبیع( کالای خریداری شده ) از طریق شورای حل اختلاف خواهید داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان بازپس‌گیری وجه وجود دارد.
در ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش با موضوع مطالبه وجه با قید مهلت 24 ساعت اقدام بفرمائید.
در صورت عدم توفیق، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.