مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

اینجانب ... توسط دایی خودم مورد ضرب وشتم و دو ضربه شمشیر عمدی بر سر و دست قرار گرفتم ولی ایشان باقسم خوردن وشاهد تقلبی انکار می نمود و اینجانب با ارائه مدارک معتبر اورا به زندان و پرداخت داره به طور قطعی محکوم نمودم. ولی دایی من برای گرفتن رضایت با زور برای خانواده مزاحمت وتهدید ایجاد مینمود و پدرم هم او را 1-مزاحمت با چاقو 2-بکارگیری الفاظ ناموسی 3-توهین به اشخاص عادی 4-تهدید به ضرر مالی/شرفی 5-تهدید به قتل محکوم نموده است و درحال حاضر او افترا زدن و شکایت کردن و گواهی دوستان خودش برایمان مزاحمت این مینماید که درشکایت اول قرار منع تعقیب شد و الان شکایت جدید کرده است. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد میتوانید مطابق ادله موجود دفاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایات انجام شده خود را پیگیری نمائید تا به سرانجام برسد.