مشاوره حقوقی رایگان - تخریب آینه بغل خودرو

سلام وقت بخیر، من امروز توو اتوبان با ماشین رانندگی میکردم ترافیک بود و یه ماشین دیگه میخواست بپیچه جلوم من اجازه ندادم ایشون به شدت عصبی شد و چند بار برای ترسوندنم هی با ماشین نزدیک ماشینم میشد و ویراژ میداد و در آخر تووی ترافیک اومد کنار ماشینم و با دست آینه بغل ماشینم رو شکست، من شوکه شده بودم ولی یک دفعه یادم افتاد از خودش و ماشینش که کنار ماشینم بود فیلم بگیرم، میشه بفرمایید چطور شکایت کنم تا درس عبرتی باشه براش؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ارسال کنید باید پلاک خودرو را داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تخریب و ایجاد مزاحمت و رعب و وحشت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب عمدی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا دلایل و مستندات جمع آوری نماییدسپس به نزدیکترین دفتر خدمات قضایی مراجعه شکایتی تحت عنوان مزاحمت و تخریب تنظیم نمایید