مشاوره حقوقی رایگان - اعاده ابلاغیه

با سلام. بنده درخواست صدور اجراییه در مورد راي هيات حل اختلاف كارگر و كارفرما در دادگاه عمومی حقوقی داده بودم و قاضی دستور صدور اجراییه دادن و اجراییه صادر شده. الان بعد از 3 روز از دستور صدور اجراییه در سامانه ثنا در قسمت روند کار پرونده نوشته شده 1- ابلاغیه مورخ .... جهت ابلاغ اجراییه شماره ..... مورخه 1402/12/14 برای شرکت.... صادر شد.
2-ابلاغیه شماره .... مورخ .... مربوط به شركت ... در تاریخ 1402/12/16 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد.
خواستم بدونم این جمله شماره 2 به چه معنی هست؟ یعنی چی ابلاغیه ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شده؟ اینکه ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شده یعنی مشکلی پیش اومده؟ نگرانم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چیز خاصی نیست یک پروسه اداری است مربوط به شعبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موارد مربوط به خود شعبه است و سوال حقوقی محسوب نمی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابلاغیه انجام شده و نتیجه آن در پرونده ضبط گردیده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در گروه سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.