مشاوره حقوقی رایگان - تعویق زمان رسیدگی دادگاه

با سلام من 2سال و نیم پیش دادخواست حقوقی در مورد ملکی دادم . 4دفعه تا الان به خاطر نبود قاضی دادگاه به تعویق افتاده . این 2سال 3 مرتبه از بنده حق تمبر و حق دادرسی مجدد گرفتن حدود 600میلیون. الان من باید چی کار کنم . هر سال دارم فقط بابت تورم هزینه دادرسی میدم و هر دفعه نوبت دادگاه میشود میگن قاضی نیومده

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

لایحه تسریع بدهین به رییس کل دادگستری استان

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چنین هزینه گیری از سمت دفتر دادگاه قانونی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است به رئیس مجتمع مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما واضح نیست وقتی که شما دادخواست مطرح نموده باشید و هزینه پرداخت کرده‌اید پرداخت‌های بعدی از چه بابی بوده؟ بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی مناسب تماس بگیرید