با سلام پیش از هر اقدامی ابتدا باید مبایعه نامه را به روئیت وکیل برسانید تا امکان ارائه مشاوره فراهم سود.
با درود پرسشگر ارجمند اولا مفاد قرارداد حائز اهمیت است ثانیا بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست متناسب مطرح گردد
سلام شما می بایست ابتدا دادخواست تامین دلیل اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد و سپس دادخواست فسخ قرارداد بیع اقامه نمایید شما می توانید قرارداد را فسخ ننمایید و دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید
با سلام می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.
سلام در وهله اول؛ اظهارنامه با موضوع فسخ قرارداد را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمائید. در وهله دوم؛ دادخواست به خواسته تأیید فسخ قرارداد را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
اگر حق فسخ برای خودت در مبایعه نامه قایل شدی اظهارنامه فسخ در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه بابت ما به التفاوت قیمت (آرش)
با توجه به اینکه اقدام به تعمیر خودرو نمودهاید خیار عیب شما ساقط شده است لذا یک راه برای شما مانده است و آن هم تامین دلیل بنا به نظریه کارشناس که البته لازم است قبل از آن از طریق دادراه با بنده جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.