مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله اتوبوس معیوب

من یک ماه پیش به صورت مبایعه نامه از فردی اتوبوس خط واحد خریدم که به من گفت موتور سالم است و تعمیر کردم حال فهمیده ام که موتور روغن سوزی دارد و قبول نمیکند ومن ازمبلغ کل که 900 تومان هست 740 تومان پرداخت نمودم و160تومان چک دادم الان چطوری باید شکایت فسخ یا ارش کنم که اتوبوس خیلی گران داده است و قیمت کارشناسی باید بشود یا فسخ کنم چک پاس نکنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه اقدام به تعمیر خودرو نموده‌اید خیار عیب شما ساقط شده است لذا یک راه برای شما مانده است و آن هم تامین دلیل بنا به نظریه کارشناس که البته لازم است قبل از آن از طریق دادراه با بنده جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حق فسخ برای خودت در مبایعه نامه قایل شدی اظهارنامه فسخ در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه بابت ما به التفاوت قیمت (آرش)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست ابتدا دادخواست تامین دلیل اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد
و سپس دادخواست فسخ قرارداد بیع اقامه نمایید
شما می توانید قرارداد را فسخ ننمایید و دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیش از هر اقدامی ابتدا باید مبایعه نامه را به روئیت وکیل برسانید تا امکان ارائه مشاوره فراهم سود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اولا مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ثانیا بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول؛ اظهارنامه با موضوع فسخ قرارداد را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمائید.
در وهله دوم؛ دادخواست به خواسته تأیید فسخ قرارداد را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.