مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهر بذل شده توسط ورثه

با سلام
خواهر بنده بعد از 10سال زندگی مشترک و با 2بچه از شوهرش جداشد بدون اطلاع پدر و مادر و مهریه خودش را اینطور که در سند ازدواج نوشته بذل کرده خلع نوبت اول
حالا بعد از 4 سال از طلاق خواهرم و دخترش در تصادف فوت شدن و پدر بچه که همسر سابقش هست میخواد دیه بچه و بخشی که به بچه هاش تعلق میگیره را طلب کنه مشکل اینجاست که این فرد معتاد و قابل اعتماد نیست و ما میخواهیم سهم بچه ها را حفظ کنیم اگر بشود مهرش را بگیریم برای فرزند باقی مانده اش بگذاریم کنار

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام ازنظر قانون ایشون از دیه بچش سهم میبره

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به اینکه مهریه بذل شده دیگر امکان مطالبه وجود ندارد.
بستگی به سن بچه دارد و اگر تحت سرپرستی پدر قرار داشته باشد باید عدم صلاحیت پدر اثبات شده و شخص دیگری به جای قیم بچه تعیین شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مهریه که تمام شد
حال باید ببینید که دختر زودتر فوت شده یا مادر

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

در این مورد مهریه قابل مطالبه نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، پدر از دیه فوت فرزند سهم الارث خواهد داشت
شما می توانید به اداره سرپرستی مراجعه نمایید
و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عدم صلاحیت وی اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است قابل برگشت و رجوع نیست