مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام و احترام
من در یک شرکت بیمه کار میکردم، در پایان سال 99به دلیل این که امنیت در آن شرکت وجود نداشت استعفای خود را داده و در شرکت دیگری مشغول به کار شدم، بعد گذشت حدود 4ماه مدیر منابع انسانی شرکت اول به صورت تلفنی و واتساپ درخواست برگشت بنده به آن شرکت را دادند و قول دادند که از نظر امنیت شغلی دچار مشکلی نمیشوم. ولی متاسفانه در پایان سال 1400 حکم پایان کار بنده را صادر کردند و از آن جایی که قرارداد بنده از مرداد ماه صادر شده بود و کمتر از یک سال در شرکت بودم مزایای بیمه بیکاری به من تعلق نگرفت.
سوال بنده این بود که آیا میتوانم از آن شرکت به دلیل قولی که داده بودند و به آن قول عمل نکردند شکایت کنم؟
اگر میتونم شرایط و مواد استنادی آن را نیز به بنده اعلام فرمایید.
با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام سنوات قابل مطالبه می‌باشد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بنظر می‌رسد نمی‌توانید ولی برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به اینکه قول های داده شده شفاهی بوده اثبات آن مشکل خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ وعده‌های داده شده به شکل شفاهی بوده است و در صورت عدم امکان اثبات، شکایت نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت لیکن سنوات قابل مطالبه می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و