مشاوره حقوقی رایگان - ساختن خانه نزدیک مرغداری

سلام ما یک زمین نزدیک مرغداری داریم البته کشاورزی است زمین ما هم قیمتش بالاست میتونیم ساخت ساز کنیم یا باید کلا از خیر زمین بگذریم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
روستاهایی که در حریم شهرها واقع شده و دارای طرح هادی یا ضوابط توسعه کالبدی،شورای اسلامی روستا و دهیاری می‌باشند، مستند به تبصره یک ماده 3 قانون تعاریف محدوده و حریم شهر و روستا ونحوه تعیین آن، مرجع صدور پروانه و نظارت بر ساخت و ساز، وفق ضوابط حاکم، دهیاری مربوطه بوده و تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده 99 قانون شهرداری رسیدگی می‌شود.

پرسشگر :

دهیار

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام تا جایی که میدونم از جهاد کشاورزی باید تقاضای ساخت کنید و توی یه کمیسیونی بررسی میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer