مشاوره حقوقی رایگان - ملک جنوبی و شکست طبقات روی پیلوت

با سلام
بنده زمین جنوبی خریدم (آن محدوده همه قولنامه ای هستند) به طول 19 و عرض 10 متر
بعد از مراجعه به شهرداری و طی مراحل صدور پروانه، شهرداری مجوز دو طبقه روی پیلوت را داده ولی دوطبقه بالای پیلوت را با شکست و زاویه از سمت همسایه شمالی داده و میگه در صورتی که میخواهید کامل بسازید باید از همسایه شمالی رضایت بگیرید. اما شرایط ملک شمالی خاص می باشد بدینصورت که از زمین همسایه شمالی فقط حدود عرض 3 تا 5 متر در طول10 مترش ( بصورت یک مثلت کوچک ) پشت زمین بنده هست و نهایتش قابلیت ساخت فقط بصورت حیاط خلوت ناقص را دارد (مابقی زمین شمالی در قسمت غربی این ناقصی هست و اصلا ساختمان بنده هیچ تاثیری روی نوگیری این زمین ندارد ولی شهرداری اصرار دارد که چون طبق ضوابط هست ما مجبوریم یا شکست بدیم یا رضایت همسایه شمالی باشد !! (متاسفانه امکان ارسال عکس کروکی محل در سایت نیست وگرنه خیلی تحلیلش راحتتر می شد )
مورد دیگر اینکه ملک همسایه شمالی ورثه ای هست (7نفر) و با هر کدام که حرف میزنم حواله میدن به بقیه وراث !!

برای اینکه بتونم کامل ساخت داشته باشم چیکار باید بکنم چون در غیر این صورت ارزش ملک بنده خیلی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت ؟

با تشکر قبلی از کارشناسان محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید رضایت تمام ورثه همسایه شمالی را اخذ نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد