مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی

باسلام عنوان شغلی بنده توسط کارفرما از کارشناس پشتیبانی به کارمند پشتیبانی تغییر کرد. ایا متضرر میشوم؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شما قانونا حق ملاقات دارید ولی اینکه حتما سه روز در هفته باشه به صلاح فرزند نیست و دادگاه هم فکر نکنم قبول کنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer