مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار به دلیل تاخیر در تحویل ملک

واحدی را پیش خرید کرده ام که پیمانکار اولا واحد را در موعد مقرر تحویل نداده‌ است ثانیا در ساخت این ساختمان 5 طبقه خارج از جواز ساخت در کلیه طبقات به ویژه همکف و پارکینگ خلاف کار کرده چگونه میتوانم از پیمانکار بابت عدم تحویل به موقع و ساخت غیر اصولی ساختمان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مطابق قرارداد خود تعهداتی که در قرارداد درج شده است دادخواست مناسب طرح نماییدیا وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت ساختمان مورد ارزیابی کارشناس رسمی دادگستری قرار بگیرد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناس رسمی دادگستری نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس بر اساس نظر ان دادخواست دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد و تعهدات فی مابین و ضمانت اجرای عدم تعهد می‌باشد