مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار به دلیل ساخت غیر اصولی

با عرض سلام. یک قطعه زمین خریداری کردیم و با پیمانکار قرارداد ساخت یک ساختمان یک طبقه بستیم. ساختمان با دیرکرد بسیار زیاد تحویل داده شد. اما حالا تنها پنج ماه بعد از تحویل دیوارهای داخل ساختمان و نما ترک ها عمیق برداشتند و احتمالا به دلیل مشکلات سازه ای و طراحی. با توجه به این که زمین های منطقه بدون نیاز به مجوز ساخته شدند و پایان کار و... مطرح نیست آیا میتوانم از سازنده شکایت و درخواست غرامت کنم؟ مراحل کار به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

امین فخری

جناب آقای امین فخری :

سلام بله
برای پرونده وکیل بگیرید بهتره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید